+40 744 216 080
lorant bucs logo-negru

Több területre kiterjedő tanácsadás

Több területre kiterjedő tanácsadás

Az út elején vagy már több éves tapasztalattal egy vállalat vezetése programozási változtatásokat igényel a siker érvényesítéséhez. Az új piaci minőségi szabványokhoz, a munkaerőpiac dinamikájához, és a versenytársakhoz való alkalmazkodás a tanácsadói szolgáltatások integrált szempontja.

10+ év tapasztalat

10+ év tapasztalat

Amikor megalapítottam a tanácsadó céget, a fő cél az volt, hogy segítsem az ügyfeleket értékesítési céljaik elérésében. Ez a szempont a szilárd pénzügyi menedzsment és a jó marketingstratégia progresszív kombinációja révén ölthet formát.

Munka és elkötelezettség

Munka és elkötelezettség

A mindenki számára előnyös tanácsadás lehetőséget ad a vállalatoknak, hogy stabilizálódjanak a versenypiacon. Az értékesítési célok, a belső klíma, de a forgalom rövid áttekintése is értékes információkkal szolgálhat a követett fejlődési pályáról. A tanácsadó cég az esetleges következetlenségeket kiigazítja, módosítja és új mozgásteret generál a vezetési terület számára, mindezt a szerves növekedés érdekében.
Dr. Bucs Lórántról

A management iránti szenvedélyből és a siker vágyából

A vállalatok releváns piaci szereplők, akik közvetlenül hozzájárulnak az állandó társadalmi fejlődéshez. Valorizálásuk a versenyképesség mellett olyan alapvető elemek, amelyek minden tevékenységi ágazatban jó gazdálkodást igényelnek. Dr. Bucs Lóránt fő elvárása az ügyfelek magatartásának mélyreható ismerete és a különböző területeken történő tanácsadás lehetősége. A szakirányú tanulmányok, a vezetői tapasztalat és a folyamatos alkalmazkodóképesség a kínált szolgáltatások pillérei.

A jövőképünk

A cég adottságainak és képességeinek megfelelő, jól kidolgozott terv sikerhez vezet. Szeretnénk, ha minden cég felismerné a tanácsadás, mint a növekedés egyik eszközének fontosságát, és integrálná ezen tevékenységi terület szakembereit.

A küldetésünk

Fő célunk a tanácsadói szolgáltatások megvalosítása fontos tevékenységi területeken (pénzügy, marketing, ipar). Minden szektorban minőségi eredmények határozzák meg tevékenységünket.
0 +
év tanácsadói tapasztalat
0 +
év vezetői területen szerzett tapasztalat
0
konzultációs fájl
0 +
vásárló elégedett az eredménnyel
DR. BUCS LÓRÁNT

Szolgáltatásaink

A legjobb gyakorlatok az üzleti területen egy leegyszerűsített binomiálisból indulnak ki: együttműködés a szakértőkkel – az ügyfelek ismerete. Az innováció, a teljesítmény és értelemszerűen az eredmények idővel megszilárdulnak, ha a minőséget helyezi előtérbe.

Marketing tanácsadás

Ismerj meg minket jobban!

A felelősségtudat, és a jól végzett munka vezérli az összes tevékenységünket. Az ügyfélkapcsolat – Dr. Bucs Lóránt – kitartásának és nyitottságának köszönhetően mindig a legjbb eredményeket hozza.
Beszámolók

Mit mondanak az ügyfelek szolgáltatásainkról?

circle
Mi van ma a napirendünkön?

Hírek és blogcikkek

Olvassa el a legfrissebb cikkeket, hogy átfogó tájékoztatást kapjon. Dr. Bucs Lóránt tapasztalata és szakértelme rendszerezhető az értékes tanácsokon keresztül.

Tanácsadàsra van szüksége?

+40 744 216 080 Vagy Egyeztessen időpontot

A címünk

Brassó, Románia

Program

Hétfő – Péntek: 8:00 – 17:00 Szombat – Vasárnap: zárva

Az ezen az oldalon felhasznált összes információ és anyag kizárólag Dr. BUCS LÓRÁNT számára van fenntartva

Az oldalról származó bármely szöveg, kép, anyag, fájl vagy építési objektum nem kereskedelmi és az oldalon meghatározottaktól eltérő célokra történő felhasználása a DR írásos engedélye nélkül. A BUCS LÓRÁNT szerzői jogi védelem alatt áll.

Hívjon most

+40 744 216 080

ELÉRHETŐSÉGEK

Brassó, Románia

Program
Hétfő – Péntek: 8:00 – 17:00
Szombat – Vasárnap: zárva

Call Now Button