+40 744 216 080
lorant bucs logo-negru

Acasă

Consultanță multi-domeniu

Consultanță multi-domeniu

La început de drum sau deja cu câțiva ani de experiență, managementul unei companii necesită schimbări programatice pentru a valida succesul. Adaptarea la noile standarde de calitate de pe piață, la dinamica pieței muncii dar și la competitori sunt câteva aspecte integrate ale serviciilor de consultanță.

10 + ani de experiență

10 + ani de experiență

Atunci când am înființat firma de consultanță principalul scop asumat a fost acela de a ajuta clienții înspre atingerea propriilor obiective de vânzare. Acest aspect putea lua formă prin îmbinare progresivă a unui management financiar solid dar și a unei bune strategii de marketing.

Muncă & Implicare

Muncă & Implicare

Consultanța de tipul win-win oferă companiilor șansa de a se stabiliza pe o piață competitivă. O radiografiere clară a obiectivelor de vânzare, a climatului intern dar și o scurtă trecere în revistă a cifrei de afaceri poate oferi informații valoroase despre drumul de dezvoltare urmat. Consultanța vine să ajusteze eventualele neconcordanțe, să modifice și să genereze un nou spațiu de manevră pentru zona de leadership, totul pentru a crește organic.
Despre Dr. Bucs Lóránt

Din pasiune pentru management și dorință de a câștiga

Companiile sunt actori relevanți pe piață care contribuie iminent la dezvoltarea socială constantă. Valorizarea acestora alături de competitivitate sunt elemente esențiale care necesită un bun management pe fiecare sector de activitate. Cunoașterea în profunzime a comportamentelor clienților și posibilitatea de a le oferi acestora consultanță în varii domenii sunt principalele deziderate asumate de către Dr. Bucs Lóránt. Studiile de specialitate, experiența managerială dar și adaptabilitatea continuă constituie piloni relevanță pentru serviciile oferite.

Viziunea noastră

Utilizarea corectă a capabilităților și capacităților unei firme în conformitate cu un plan bine stabilit conduce la succes. Ne dorim ca fiecare companie să conștientizeze importanța consultanței ca mijloc de creștere și să integreze specialiști din această zonă de activitate.

Misiunea noastră

Oferirea unor servicii de consultanță în domenii importante de activitate (financiar, marketing, industrial) este principalul nostru scop. Sectorial, binomul calitate-rezultate este cel care ne definește activitatea.

0 +
ani de experiență în consultanță
0 +
ani experiență în zona de conducere
0
dosare de consultanță
0 +
clienți mulțumiți de rezultate
DR. BUCS LÓRÁNT

Serviciile oferite

Cele mai bune practici în zona de afaceri pleacă de la un binom simplist: colaborarea cu experți- cunoașterea clienților. Inovarea, performanțele și implicit, rezultatele, se solidifică în timp dacă prioritizați calitatea.

Consultanță în vânzări

Cum să vând? Cum să utilizez persuasiunea ca să atrag mai mulți clienți? În funcție…

Consultanță în marketing

Cum să ajung la clienți? Grație dezvoltării marketingului online astăzi aveți la dispoziție o paletă…

Consultanță în management

Instrumente, organizare și distribuirea eficientă a muncii, acestea sunt doar câteva elemente care caracterizează zona…

Management financiar

Statistici, cheltuieli și gestionarea de bugete într-un mod eficientizat este premisa principală a unui manager…

Management pentru studenți în domeniul economic

Sistemul universitar de învățământ din România pune la dispoziția studenților o paletă largă de specializări…
Consultanță în marketing

Cunoaște-ne mai bine!

Simțul responsabilității, al lucrului bine făcut angrenează întreaga activitate pe care o desfășurăm. Parteneriatul client – Dr. Bucs Lóránt se soldează întotdeauna cu cele mai fructuoase rezultate datorită perseverenței și deschiderii.

testimoniale

Ce spun clienții despre serviciile noastre?

circle
Ce avem pe agendă astăzi?

Noutăți & articole de blog

Citește ultimele articole postate pentru o informare complexă. Experiența și expertiza Dr. Bucs Lóránt poate fi sistematizată prin sfaturile prețioase oferite.

Ai nevoie de consultanță? Contactează-ne!

+40 744 216 080 Sau Programează o întâlnire

Adresa

Brașov – România

Program

Luni – Vineri: 8:00 – 17:00
Sâmbătă – Duminică: închis

Call Now Button