+40 744 216 080
lorant bucs logo-negru

Dr. Bucs Lóránt

Misiune

Misiune

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri consultanță multi-sectorială care să genereze o creștere constantă a vânzărilor. Îmbinând managementul clasic cu zona financiară și promovarea, orice companie poate prospera în aria de bune practici.

Viziune

Viziune

Complementaritatea capacități-capabilități trebuie să fie mereu orientată către piață. Ne dorim ca fiecare client să își gestioneze eficient resursele, totul în tandem cu dinamica mediului concurențial și cunoașterea prototipului de client.

Valori

Valori

Principalele valori care conduc activitatea domnului Dr. Bucs Lóránt sunt reprezentate de smerenie, onestitate, altruism și proactivitate. Toate acestea conduc la construirea unui tip de consultanță win-win.
Despre Dr. Bucs Lóránt

Inspirat de educație și performanță

Consultanța în afaceri pe domenii emergente precum marketing sau financiar este privită de foarte mulți antreprenori români cu scepticism. Acest aspect își are o tradiție recurentă din integrarea relativ recentă a principiilor de activitate bazate pe competiție la nivel macro. Cu toate acestea, Dr. Bucs Lóránt a transformat consultanța în ceva mai mult. Îmbinând prin excelență expertiza sa din mai multe domenii de activitate, expertul a promovat în permanență o viziune deschisă asupra afacerilor, bazată pe agregarea de obiective, performanțe și valorizare.

Cultura organizațională și climatul dintr-o companie sunt elemente prioritare pentru activitatea pe care Dr. Bucs Lóránt o desfășoară. Cunoașterea resursei umane și a potențialului creator asociat acesteia sunt indicatori veridici pentru o transformare progresivă a afacerii într-un model de succes.

lorant bucs semnatura 1
Lorant Bucs,

Expert în consultanță

De ce să alegi Dr. Bucs Lóránt?

Rezolvarea vulnerabilităților, pregătirea pentru reziliență

Expertiza în managementul afacerilor pe care Dr. Bucs Lóránt o are aduce în prim-plan unul dintre cele mai des vehiculate tipuri de creștere al business-urilor, anume creștere sustenabilă. Raportându-se la dinamica internă, la elementele de natură economică și comercială care reprezintă activitatea unei companii, Dr. Bucs Lóránt transformă potențialul într-o rețetă a succesului cu ajutorul unei palete largi de instrumente.

Maximizare capacități
100%
Plan de dezvoltare sustenabilă
100%
Consultanță multi-nivel
100%
Clienți satisfăcuți
100%

Calitatea serviciilor

Clienții noștri dar și portofoliul bogat asociat expertului Dr. Bucs Lóránt sunt rezultate viabile ale muncii și perseverenței.

Expertiză

Educația, formarea și mai ales, experiența sunt elemente primordiale care recomandă serviciile de consultanță.

Certificări

Deținând un doctorat în marketing dar și un master finalizat în domeniul managementului financiar, Dr. Bucs Lóránt este unul dintre specialiștii care activează pe piață încă din anul 2012.

CONSULTANȚĂ ÎN MARKETING

Cunoaște-ne mai bine!

Simțul responsabilității, al lucrului bine făcut angrenează întreaga activitate pe care o desfășurăm. Parteneriatul client – Dr. Bucs Lóránt se soldează întotdeauna cu cele mai fructuoase rezultate datorită perseverenței și deschiderii.

testimoniale

Ce spun clienții despre serviciile noastre?

circle

Obține rapid servicii de consultanță!

Ai nevoie de un specialist care să îți călăuzească pașii în lumea afacerilor?

Contactează-ne pentru o discuție!

  Termenii și Condițiile.

  Adresa

  Brașov – România

  Date de contact

  Telefon: +40 744 216 080

  Răspundem rapid solicitărilor și contactăm clientul pentru conversații amănunțite. Timpul este de partea noastră!

  Toate informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate in exclusivitate Dr. BUCS LÓRÁNT

  Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al DR. BUCS LÓRÁNT este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor.

  Sună acum

  +40 744 216 080

  Date de contact

  Brașov, România

  Program
  Luni – Vineri: 8:00 – 17:00
  Sâmbătă – Duminică: închis

  Call Now Button