+40 744 216 080
lorant bucs logo-negru

Dr. Bucs Lóránt

Küldetés

Küldetés

Küldetésünk, hogy ügyfeleinknek és partnereinknek olyan több ágazatot átfogó tanácsadást nyújtsunk, amely következetes értékesítésnövekedést generál. A klasszikus menedzsmentet a pénzügyi szakértelemmel és megfelelő promócióval kombinálva bármely vállalat boldogulhat bármilyen területén.

Jövőkép

Jövőkép

Azt akarjuk, hogy minden ügyfél hatékonyan kezelje erőforrásait, mindezt a versenykörnyezet dinamikájával és az ügyfél prototípusának ismeretével párhuzamosan.

Értékek

Értékek

Dr. Bucs Lóránt tevékenységét meghatározó fő értékek az alázat, az őszinteség, az altruizmus és a proaktivitás. Mindez egy win-win tanácsadás kiépítéséhez vezet, amelyben mindkét fél maximalizálja elsődleges érdekeit.
Dr. Bucs Lórántról

Az oktatás és a teljesítmény ihlette

Sok vállalkozó szkepticizmussal tekint az olyan feltörekvő területeken végzett üzleti tanácsadásra, mint a marketing vagy a pénzügy. Ennek a szempontnak visszatérő hagyománya van a versenyalapú üzleti elvek makroszintű, viszonylag friss integrációjából. Dr. Bucs Lóránt azonban többre fordította a tanácsadást. A szakértő több tevékenységi területről szerzett szaktudását kiválóan egyesítette, és folyamatosan hirdette a nyitott üzletlátást, amely a célok, a teljesítmény és a valorizáció összesítésén alapul.
Dr. Bucs Lóránt tevékenységének kiemelt eleme a szervezeti kultúra és a légkör a vállalatnál. Az emberi erőforrás és a hozzá kapcsolódó kreatív potenciál ismerete valódi indikátorai annak, hogy az üzlet fokozatosan sikeres modellé váljon.

Legyünk sikeresek együtt! További részletekért forduljon hozzánk!
lorant bucs semnatura 1
Lorant Bucs,

Tanácsadó Szakértő

Miért válassza Dr. Bucs Lóránt ot?

A sebezhetőségek elkerülése, felkészülés a rezilienciára

Dr. Bucs Lóránt üzletvezetési szakértelme az üzleti növekedés egyik leggyakrabban elterjedt típusát, a fenntartható növekedést helyezi előtérbe. Dr. Bucs Lóránt a belső dinamikára, a gazdasági és kereskedelmi elemekre hivatkozva, sokféle eszköz segítségével alakítja át a lehetőséget a siker receptjévé.
Kapacitás maximalizálás
100%
Fenntartható fejlődési terv
100%
Többszintű tanácsadás
100%
Elégedett vásárlók
100%

Szolgáltatásaink minősége

Ügyfeleink és a Dr. Bucs Lóránt szakértőhöz kapcsolódó gazdag portfólió a munka és a kitartás életképes eredménye. A személyre szabott pénzügyi és marketing üzleti tervek segítségével bármely vállalat életképes növekedést érhet el.

Szakma

Az oktatás, a képzés és mindenekelőtt a tapasztalat az elsődleges szempontok, amelyek tanácsadási szolgáltatásainkat ajánlják.

Tanúsitvánz

Dr. Bucs Lóránt marketing szakon doktorált és pénzügyi menedzsment mester fokozatot szerzett, 2012 óta a piacon aktív szakember.

MARKETING TANÁCSADÁS

Ismerj meg minket jobban!

A felelősségtudat, és a jól végzett munka vezérli az összes tevékenységünket. Az ügyfélkapcsolat – Dr. Bucs Lóránt – kitartásának és nyitottságának köszönhetően mindig a legjbb eredményeket hozza.
Beszámolók

Mit mondanak az ügyfelek szolgáltatásainkról?

circle

Vegye igénybe a tanácsadói szolgáltatásainkat!

Szüksége van egy szakemberre, aki irányítja lépéseit az üzleti világban? Forduljon hozzánk!

  Termenii și Condițiile.

  Címünk

  Brassó – Románia

  Elérehatőségek

  Telefon: +40 744 216 080
  Gyorsan válaszolunk a kérésekre, és felvesszük a kapcsolatot az ügyféllel. Az idő a mi oldalunkon van!

  Az ezen az oldalon felhasznált összes információ és anyag kizárólag Dr. BUCS LÓRÁNT számára van fenntartva.

  Az oldalról származó bármely szöveg, kép, anyag, fájl vagy építési objektum nem kereskedelmi és az oldalon meghatározottaktól eltérő célokra történő felhasználása a DR írásos engedélye nélkül. A BUCS LÓRÁNT szerzői jogi védelem alatt áll.

  Hívjon most

  +40 744 216 080

  ELÉRHETŐSÉGEK

  Brassó, Románia

  Program
  Hétfő – Péntek: 8:00 – 17:00
  Szombat – Vasárnap: zárva

  Call Now Button