+40 744 216 080
lorant bucs logo-negru

Servicii

Motive pentru care să alegi Dr. Bucs Lóránt

Mai multe obiective, mai multe sfaturi despre cum să devii eficient și performant

Într-o lume extrem de competitivă, a-ți menține poziția în ierarhia de piață poate fi o adevărată provocare. Pentru că marketingul s-a metamorfozat, majoritatea activităților fiind transpuse în mediul online, este necesar ca în permanență să îți calibrezi resursele pentru a te menține în top. În cazul în care ești la început de drum, consultanța financiară va fi cu siguranță un punct de plecare pentru managementul intern și fundamentarea deciziilor de business. Consultantul Dr. Bucs Lóránt realizează rapoarte de activitate, statistici și implementează instrumente manageriale pentru a putea susține procedurile decizionale și a calibra compania pe drumul stabilității.

SERVICII DE CONSULTANȚĂ

Zona serviciilor de consultanță

Cele mai bune practici în zona de afaceri pleacă de la un binom simplist: colaborarea cu experți- cunoașterea clienților. Inovarea, performanțele și implicit, rezultatele, se solidifică în timp dacă prioritizați calitatea.

Consultanță în vânzări

Cum să vând? Cum să utilizez persuasiunea ca să atrag mai mulți clienți? În funcție de domeniul de activitate al…

Consultanță în marketing

Cum să ajung la clienți? Grație dezvoltării marketingului online astăzi aveți la dispoziție o paletă largă de instrumente care să...

Consultanță în management

Instrumente, organizare și distribuirea eficientă a muncii, acestea sunt doar câteva elemente care caracterizează zona de management.

Management financiar

Statistici, cheltuieli și gestionarea de bugete într-un mod eficientizat este premisa principală a unui manager financiar.

Management pentru studenți în domeniul economic

Sistemul universitar de învățământ din România pune la dispoziția studenților o paletă largă de specializări care să vină...
1 +
ani de experiență în consultanță
1 +
ani experiență în zona de conducere
1 +
dosare de consultanță
1 +
clienți mulțumiți de rezultate organice
Munca și perseverența sunt devizele consultanței

Dr. Bucs Lóránt - despre performanță și încredere

DR. BUCS LÓRÁNT

Capacitatea de a reflecta critic punctele tari dar și cele slabe ale unei companii a devenit pentru mine un laitmotiv. După anii petrecuți în școală dar și ulterior, ca director de companie în domeniul textilelor, pot spune că împletirea experienței cu expertiza îmi oferă punctele forte pentru a identifica și crea soluții viabile pentru orice tip de business.

Întrebări frecvente

Cele mai populare întrebări venite din partea clienților

Ce rol are consultanța în managementul unui business?

Domeniul afacerilor este unul versatil și într-o continuă schimbare, managerii, leaderii fiind nevoiți să se adapteze continuu pentru a putea genera rezultate fiabile. Antreprenoriatul românesc a avut o evoluție uimitoare în ultimii ani, asta și datorită intruziunii treptate a modelelor occidentale, axate pe evoluție și creștere progresivă. Consultanța în business este unul dintre principalele atuuri pentru companii, aceasta fiind axată pe rezultate, pe valorizarea personalului și mai ales, pe evaluarea corectă a concurenței.

Care este rolul managementului financiar pentru creșterea vânzărilor?

Creșterea vânzărilor este un deziderat care poate deveni realitate doar cu o planificare riguroasă. Cu expertiza și experiența necesare, Dr. Bucs Lóránt configurează ajustările necesare, distribuie resursele și operaționalizează bugetele în acord cu obiectivele strategice de la nivelul companiei.

Cum arată o colaborare cu un consultant?

Colaborarea cu un consultant se bazează pe cooperare, deschidere și acces la informații vitale despre companie. Dr. Bucs Lóránt operează întotdeauna cu toate nivelurile ierarhice, cunoaște climatul organizațional și încearcă să corecteze aspecte privind relaționarea dintre manageri și echipe sau alte elemente care se înscriu în latura tehnică a colaborării.

Care sunt principalele beneficii pentru o colaborare cu un consultant?

- Training și perfecționare;

- Ajustarea utilizării resurselor, indiferent de natura acestora;

- Valorizare și sfaturi eficiente pentru creșterea afacerii.

În cât timp se concentrează rezultatele?

Totul depinde de domeniul de activitate al firmei și de drumul pe care aceasta dorește să îl urmeze.

testimoniale

Ce spun clienții despre colaborarea cu Dr. Bucs Lóránt?

Părerile clienților sunt o dovadă vie a succesului. Am contribuit activ prin serviciile de consultanță la creșterea progresivă a potențialului companiilor, aspect care se evidențiază în indicatori de performanță.

Obține rapid servicii de consultanță!

Ai nevoie de un specialist care să îți călăuzească pașii în lumea afacerilor? Contactează-ne pentru o discuție!

  Termenii și Condițiile.

  Adresa

  Brasov, Romania

  Date de contact

  Telefon: +40 744 216 080

  Răspundem rapid solicitărilor și contactăm clientul pentru conversații amănunțite. Timpul este de partea noastră!

  Toate informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate in exclusivitate Dr. BUCS LÓRÁNT

  Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al DR. BUCS LÓRÁNT este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor.

  Sună acum

  +40 744 216 080

  Date de contact

  Brașov, România

  Program
  Luni – Vineri: 8:00 – 17:00
  Sâmbătă – Duminică: închis

  Call Now Button