+40 744 216 080
lorant bucs logo-negru

Szolgáltatások

Miért válassza Dr. Bucs Lórántot

Még több ötlet arról hogy, hogyan válhatsz hatékonyabbá és eredményessé

A rendkívül versengő világban igazi kihívást jelenthet a piaci hierarchiában elfoglalt pozíció megőrzése. Mivel a marketing átalakult, és a legtöbb tevékenység átkerült az online környezetbe, folyamatosan kalibrálni kell az erőforrásokat, hogy a csúcson maradhassanak. Ha még csak most kezdi, a pénzügyi tanácsadás minden bizonnyal kiindulópont lesz a belső irányításhoz és az üzleti döntések megalapozásához. Dr. Bucs Lóránt tanácsadó tevékenységi jelentéseket, statisztikákat készít és olyan menedzsment eszközöket vezet be, amelyek támogatják a döntéshozatali folyamatokat és kalibrálják a céget a stabilitás felé vezető úton.
TANÁCSADÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

Tanácsadó szolgáltatási terület

A legjobb gyakorlatok az üzleti területen egy leegyszerűsített binomiálisból indulnak ki: együttműködés a szakértőkkel – az ügyfelek ismerete. Az innováció, a teljesítmény és értelemszerűen az eredmények idővel megvalósulnak, ha a minőséget helyezi előtérbe.
1 +
év tanácsadói tapasztalat
1 +
év vezetői területen szerzett tapasztalat
1 +
konzultációs fájl
1 +
elégedett vásárló organikus eredménnyel
A munka és a kitartás a tanácsadás mottója

Dr. Bucs Lóránt - a teljesítményről és a bizalomról

DR. BUCS LÓRÁNT
Az a képesség, hogy kritikusan tükrözzem egy vállalat erősségeit és gyengeségeit, vezérmotívummá vált számomra. Az iskolában eltöltött évek, majd a textilipari cégigazgatóként eltöltött évek után elmondhatom, hogy a tapasztalat és a szakértelem ötvözése erőt ad ahhoz, hogy bármilyen típusú vállalkozás számára életképes megoldásokat találjak és alkossak.
Gyakori kérdések

Az ügyfelek legnépszerűbb kérdései

Mi a tanácsadás szerepe egy vállalkozás vezetésében?
Az üzletág sokoldalú és folyamatosan változó, a vezetőknek folyamatosan alkalmazkodniuk kell ahhoz, hogy megbízható eredményeket produkáljanak. A vállalkozói szellem elképesztő fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, köszönhetően a nyugati modellek fokozatos behatolásának, amelyek az evolúcióra és a progresszív növekedésre összpontosítottak. Az üzleti tanácsadás a vállalatok egyik fő eszköze, amely az eredményekre, a munkatársak valorizálására és mindenekelőtt a verseny helyes értékelésére összpontosít.
Mi a pénzügyi menedzsment szerepe az eladások növelésében?
Az eladások növelése olyan vágy, amely csak szigorú tervezéssel válhat valóra. Dr. Bucs Lóránt a szükséges szakértelemmel és tapasztalattal a vállalat stratégiai céljainak megfelelően elvégzi a szükséges kiigazításokat, elosztja az erőforrásokat és hatékonnyá teszi a költségvetéseket.
Hogyan néz ki egy tanácsadóval való együttműködés?
A tanácsadóval való munka az együttműködésen, a nyitottságon és a vállalattal kapcsolatos létfontosságú információkhoz való hozzáférésen alapul. Dr. Bucs Lóránt mindig minden hierarchikus szinten dolgozik, ismeri a szervezeti klímát, és igyekszik korrigálni a menedzserek és a csapatok kapcsolatát, vagy az együttműködés technikai oldalának részét képező egyéb elemeket.
Mik a főbb előnyei a tanácsadóval való együttműködésnek?
 • Képzés és fejlesztés;
 • Az erőforrások felhasználásának kiigazítása, azok jellegétől függetlenül;
 • Valorizáció és hatékony tanácsadás az üzleti növekedéshez.
Meddig koncentrálódnak az eredmények?
Minden attól függ, hogy a cég milyen tevékenységi körrel rendelkezik, és milyen utat kíván bejárni.
Beszámolók

Mit szólnak az ügyfelek a Dr. Bucs Lóránttal való együttműködéshez?

A vásárlói vélemények a siker élő bizonyítékai. Tanácsadási szolgáltatásainkkal aktívan hozzájárultunk a vállalatok potenciáljának fokozatos növekedéséhez, amely szempont a teljesítménymutatókban is kiemelkedik.

Vegye igénybe a tanácsadói szolgáltatásokat!

Szüksége van egy szakemberre, aki irányítja lépéseit az üzleti világban? Forduljon hozzánk bizalommal!

  Termenii și Condițiile.

  CÍMÜNK
  Brassó – Románia
  ELÉREHATŐSÉGEK
  Telefon: +40 744 216 080
  Gyorsan válaszolunk a kérésekre, és felvesszük a kapcsolatot az ügyféllel. Az idő a mi oldalunkon van!
  Az ezen az oldalon felhasznált összes információ és anyag kizárólag Dr. BUCS LÓRÁNT számára van fenntartva
  Az oldalról származó bármely szöveg, kép, anyag, fájl vagy építési objektum nem kereskedelmi és az oldalon meghatározottaktól eltérő célokra történő felhasználása a DR írásos engedélye nélkül. A BUCS LÓRÁNT szerzői jogi védelem alatt áll.

  Hívjon most

  +40 744 216 080

  ELÉRHETŐSÉGEK

  Brassó, Románia

  Program
  Hétfő – Péntek: 8:00 – 17:00
  Szombat – Vasárnap: zárva

  Call Now Button