+40 744 216 080
lorant bucs logo-negru

Consultanță în marketing

Despre ce este consultanța în marketing?

Ca orice alt serviciu profesional, consultanța în marketing își propune să ofere companiilor posibilitatea de a lucra cu respect în vederea implementării unei strategii viabile pe termen lung. Plecând de la audit, analizare a progreselor până în momentul intervenției și propunere de planuri alternative pentru dezvoltarea promovării, Dr. Bucs Lóránt vine să ofere expertiza acumulată pentru echipele din zona de marketing pentru a extinde compania spre noi piețe de desfacere sau clienți.

România, din perspectiva antreprenoriatului, prezintă un caracter emergent în ceea ce privește rolul consultanței pentru companii. Firmele cu adevărat mari de pe piață, cele care sunt statuate într-o competiție acerbă, apelează la astfel de servicii pentru a-și îmbunătăți viziunea, modalitățile de comunicare și promovare. Metamorfozările marketingului au un ecou pregnant asupra mediului de afaceri. Transpunerea în mediul online a activității vine la pachet cu o serie de noi provocări. Dr. Bucs Lóránt este pregătit să îți ofere răspunsuri prompte la orice aspect vulnerabil, să îl transforme pe acesta într-o oportunitate de creștere.

Ai nevoie de consultanță în marketing? Ai ajuns unde trebuie!

Avantaje ale consultanței în marketing

Externalizarea serviciilor de marketing este un procedeu complex. În timp ce unele companii preferă să dețină un departament propriu în cadrul instituției, altele preferă colaborarea cu o agenție specializată în acest sens. Ți-ai pus oare întrebarea care dintre cele două alternative ți se potrivește? Dr. Bucs Lóránt îți oferă sfaturile potrivite pentru o astfel de decizie, totul pentru ca nivelul costurilor să fie unul echilibrat iar promovarea să se realizeze sistematic.

Având un doctorat în marketing, Dr. Bucs Lóránt propune o consultanță de tip win-win prin care serviciile de promovare pot fi construite treptat cu cei mai buni specialiști.

Specificitatea, flexibilitatea, axarea pe indicatori de performanță dar și personalizarea serviciilor sunt cele mai proeminente avantaje atunci când vine vorba despre consultanța în marketing. Acestea sunt cu adevărat permanentizate dacă zona de marketing online este prioritizată.

Orice firmă trebuie să fie proactivă atunci când vine vorba despre lansarea în mediul online. Deținerea unui site de prezentare sau a unui magazin online crește domeniul de referință dar și diversifică „portretul robot” al clientului.

De ce ai nevoie de consultanță pe zona de marketing?

Practicile de marketing evoluează în tandem cu tehnologia iar acest aspect permite o versatilitate ridicată în ceea ce privește instrumentele utilizate, strategiile configurate. Marketingul este despre promovare în mediul apropiat dar și despre online. Îmbinarea armonioasă a celor două aspecte conduce iminent înspre crearea unei identități vizuale pe termen lung pentru procesul de branding. Nevoia de consultanță vine din dorința firmelor de a identifica cele mai bune metode de bună practică dar și pentru orientare. Cunoașterea clientului, segmentarea și targetarea pieței în funcție de anumiți indicatori, crearea unui produs și promovarea acestuia sunt doar câteva exemple de acțiuni care pot fi mediate de către Dr. Bucs Lóránt, specialist în această arie.

De ce să alegi pe Dr. Bucs Lóránt pentru consultanță în marketing?

Educația, experiența și expertiza reprezintă trinomul de bază care îl caracterizează pe Dr. Bucs Lóránt. Din 2012 acesta oferă companiilor consultanță multi-nivel în domenii importante de activitate precum financiar, marketing sau vânzări. Aceste sectoare se află în relație de interdependență la nivelul unei companii iar activitățile întreprinse trebuie să fie în permanență armonizate.

Etapizare mod de lucru

1. Audit de marketing

Fiind o procedură cu caracter evaluativ, auditul de marketing are rolul de a vizualiza principalele activități întreprinse de către companie și rezultatele acestora până la intervenția consultantului. Acesta din urmă, în funcție de grafice și statistici, operaționalizează măsuri corective și identifică oportunități neexploatate.

2. Obiective comerciale

Obiectivele strategice ale unei companii sunt extrem de importante. În mare măsură companiile generează aceste obiective prin creșterea vânzărilor. Însă o proeminență mai mare pe piață poate fi un bun reper. Dr. Bucs Lóránt identifică cele mai bune metode de creștere cu un nivel de cost agreat la nivelul conducerii. Marketingul este despre promovare!

3. Implementare și evaluare

Implementarea unei strategii de marketing este o activitate etapizată. Ea implică asocierea mai multor tipuri de actori, chiar și persoane publice care pot contribui la brand awareness. La final, indicatorii pot evidenția impactul scontat și implicit, creșterea sustenabilă a mărcii.

Marketingul - esențial pentru creșterea afacerilor

Promovarea sistematică este un punct cheie înspre asocierea unei comunități de clienți. Instrumentele utilizate dar și strategia pot oferi avantaje competitive dacă sunt utilizate riguros, cu profesionalism.

Direct și indirect marketing

Marketingul direct presupune vizarea unei categorii de consumatori bine definită. La polul opus, cel indirect se pliază perfect pe un produs deja construit care poate fi accesat mai ușor dacă este promovat corespunzător.

Strategie de marketing eficientă

Eficiența unei strategii de marketing se vizualizează în rezultate. Cu precădere când vorbim despre marketingul online, aceste rezultate pot apărea în timp, în funcție de dinamica pieței și adaptabilitate.

Marketingul online

Prezența în mediul online este necesară pentru orice companie, fie că vorbim despre una locală, națională și internațională. Pentru ca o firmă să se lanseze în mediul online este nevoie de o analiză riguroasă a capacităților și capabilităților pentru o calibrare corectă.

Marketing tradițional

Promovarea pe plan local prin diverse instrumente poate crește procesul de conștientizare a mărcii dacă o campanie este bine ajustată.

Contactează-ne cu încredere!

Consultanța este despre rezultate! Apelează chiar azi la specialistul Dr. Bucs Lóránt pentru cele mai eficiente și aplicate sfaturi.

Call Now Button