+40 744 216 080
lorant bucs logo-negru

Marketing tanácsadás

Miről szól a marketing tanácsadás?

Mint minden más professzionális szolgáltatás, a marketing-tanácsadás célja, hogy lehetőséget biztosítson a vállalatoknak, hogy tiszteletteljesen dolgozzanak egy életképes hosszú távú stratégia megvalósításán. Dr. Bucs Lóránt az audittól, az előrehaladás elemzésétől a beavatkozás pillanatáig és a fej[ödés kidolgozására vonatkozó alternatív tervek javaslatáig nyújt segítséget. Felajánlja a szakértelmét a marketing területen dolgozó csapatoknak hogy a cég új piacokat , ill. vásárlókat tudjon beszerezni.

A piacon vannak igazán nagy cégek, akik éles versenyben állnak, és az ilyen szolgáltatásokhoz fordulnak jövőképük, kommunikációs módjuk és promóciójuk fejlesztése érdekében. A marketing metamorfózisai jelentős visszhangot mutatnak az üzleti környezetre. A tevékenység online környezetbe való átültetése egy sor új kihívással jár. Dr. Bucs Lóránt készen áll arra, hogy minden felmerülö szempontra azonnali válaszokat adjon, hogy azt növekedési lehetőséggé tegye.

Szüksége van marketing tanácsadásra? Jó helyre jött!

A marketing tanácsadás előnyei

A marketingszolgáltatások szervezése összetett folyamat. Míg egyes cégek szívesebben dolgoznak saját részleggel az intézményen belül, mások inkább egy erre szakosodott ügynökséggel dolgoznak együtt. Feltetted már magadnak a kérdést, hogy a két alternatíva közül melyik illik hozzád?

Dr. Bucs Lóránt megfelelő tanácsokat ad egy ilyen döntéshez, mindezt azért, hogy a költségszint kiegyensúlyozott legyen és a promóció módszeresen valósuljon meg.

Dr. Bucs Lóránt marketing szakon doktorált, egy win-win tanácsadást javasol, amelyen keresztül a promóciós szolgáltatások fokozatosan, a legjobb szakemberekkel építhetők fel.

A konkrétság, a rugalmasság, a teljesítménymutatókra való összpontosítás és a szolgáltatások személyre szabottsága a legkiemelkedőbb előnye a marketing tanácsadásnak. Ezek valóban állandóak, ha az online marketing terület prioritást élvez.

Minden vállalkozásnak proaktívnak kell lennie, amikor online indul. Egy prezentációs oldal vagy egy online áruház megnöveli a referenciakört, de változatosabbá teszi a vásárló „robotportréját”.

Miért van szüksége marketing tanácsadásra?

A marketing gyakorlatok a technológiával párhuzamosan fejlődnek, és ez a szempont nagy sokoldalúságot tesz lehetővé a használt eszközök, a konfigurált stratégiák tekintetében. A marketing a közvetlen környezetben való promócióról szól, de az internetről is. A két szempont harmonikus kombinációja küszöbön áll a márkaépítési folyamat hosszú távú vizuális identitásának kialakítása felé. A tanácsadás szükségessége a vállalatok azon vágyából fakad, hogy azonosítsák a bevált gyakorlatok legjobb módszereit, de egyben útmutatást is. A vevő ismerete, a piac szegmentálása és megcélzása bizonyos mutatók szerint, egy termék létrehozása és promóciója csak néhány példa azokra a cselekvésekre, amelyeket közvetíthet Dr. Bucs Lóránt e terület specialistája.

Miért válassza Dr. Bucs Lóránt marketing tanácsadást?

Az iskolai végzettség, a tapasztalat és a szakértelem jelenti azt az alapvető hármast, amely Dr. Bucs Lórántot jellemzi. 2012 óta kínál többszintű tanácsadást cégeknek olyan fontos tevékenységi területeken, mint a pénzügy, marketing vagy értékesítés. Ezek a szektorok vállalati szinten kölcsönösen függnek egymástól, és a vállalt tevékenységeket folyamatosan harmonizálni kell.

Szakaszos munkamódszer

1. Marketing audit

A marketing-audit értékelő eljárás lévén az a szerepe, hogy a tanácsadó közreműködéséig megjelenítse a vállalat által végzett főbb tevékenységeket és azok eredményeit. Ez utóbbi grafikonok és statisztikák alapján javasolja a korrekciós intézkedéseket és azonosítja a kiaknázatlan lehetőségeket.

2. Kereskedelmi célok

Egy vállalat stratégiai céljai rendkívül fontosak. Ezeket a célokat a vállalatok nagyrészt az eladások növelésével érik el. De a nagyobb piaci szereplés jó viszonyítási alap lehet. Dr. Bucs Lóránt a vezetői szinten egyeztetett költségszint mellett azonosítja a növekedés legjobb módjait. A marketing a promócióról szól!

3. Végrehajtás és értékelés

A marketingstratégia megvalósítása szakaszos tevékenység. Ez magában foglalja többféle szereplő társulását, akár közéleti személyiségek is, akik hozzájárulhatnak a márkaismertséghez. A mutatók végül a várható és implicit hatást, a márka fenntartható növekedését emelhetik ki.

Marketing – elengedhetetlen az üzleti növekedéshez

A szisztematikus promóció kulcsfontosságú szempont az ügyfelek közösségének összefogásában. A felhasznált eszközök, de a stratégia is versenyelőnyt jelenthet, ha azokat szigorúan, szakszerűen alkalmazzák.

Közvetlen és közvetett marketing

A direkt marketing magában foglalja a fogyasztók egy jól meghatározott kategóriájának megcélzását. Az ellentétes póluson a közvetett tökéletesen összehajt egy már megépített terméken, amelyhez megfelelő promóció esetén könnyebben hozzá lehet férni.

Hatékony marketing stratégia

A marketingstratégia hatékonysága az eredményekben jelenik meg. Különösen, ha online marketingről van szó, ezek az eredmények idővel megjelenhetnek a piac dinamikájától és alkalmazkodóképességétől függően.

Online marketing

Az online jelenlét minden cég számára szükséges, legyen szó helyi, országos vagy nemzetközi cégről. Ahhoz, hogy egy vállalat elindulhasson az online környezetben, a képességek alapos elemzésére van szükség a helyes kalibráláshoz.

Hagyományos marketing

A különféle eszközökön keresztül történő helyi promóció növelheti a márkaismertséget, ha egy kampányt finom hangolnak.

Tanúsított szakértelem

Marketing stratégiák

Értékelés és folyamatos ellenőrzés

Termék testreszabás

Forduljon hozzánk bizalommal!

A tanácsadás az eredményekről szól! Hívja Dr. Bucs Lóránt szakembert még ma a leghatékonyabb és leghasznosabb tanácsért.
Call Now Button