+40 744 216 080
lorant bucs logo-negru

Értékesítési tanácsadás

Az eladás még soha nem volt ennyire vonzó

Egy vállalkozás sikere azon múlik, hogy a vezetési struktúra hogyan harmonizál a humán erőforrással és a jól kidolgozott értékesítési stratégiával. Ebben az összefüggésben a szakember szakértelme lehet a kiindulópont a célok kitűzéséhez, mindezt a tevékenységi területen kiemelkedő termék vagy szolgáltatás értékesítési esélyeitől való függéssel kapcsolatban. Az értékesítési stratégia megvalósításának legjobb módszereinek meghatározásához a vállalatnak részletesen ismernie kell a potenciális vásárlók főbb jellemzőit, meg kell újítania és ki kell építenie a terméktervezés összes kommunikációs eszközét.

Az értékesítési menedzsment nem csupán rövid, közép- és hosszú távú viszonyítási alapok vagy célok meghatározását jelenti. Ez egy állandó folyamat, melynek során az alkalmazottak csapatokba szerveződnek, folyamatosan tervezik a teljesítménymutatókat, és a különböző területeken dolgozó szakembereket integrálják a munkahelyre. Emellett rendkívül fontosak a képzések, szaktanfolyamok a munkatársak specializálódása, a munkacsoportokon belüli kapcsolatok erősítése érdekében.

- Ismeri az eladókat? Fedezze fel motivációikat!

A döntési folyamat

Az értékesítésben tevékenységi körtől függetlenül közös a meggyőzés, az a képesség, hogy a vevőt a vásárlás felé vonzza.

Ez a tevékenység szilárd csapat létrehozását igényli, bizonyos készségekkel a kereskedelempolitika, az értékesítési menedzsment területén.

Az értékesítés menedzsmentje olyan empirikus elemekből indul ki, mint a vállalathoz kapcsolódó termék politika, a pénzügyi vagy piaci szegmentáció, és eléri a legjobb értékesítés utáni ügyfélkapcsolati mechanizmusok azonosítását.

Az értékesítés nem csak a cég és a vevő közötti pillanatnyi kapcsolatról szól a terméken keresztül.

Az értékesítési menedzsment magába foglalja az emberi erőforrásokat az esztétika, a pszichológia, a termék és a piac felé történő jelentéstétel alapos ismereteit. Olyan elemek halmozódása, amelyeket jól meghatározott mennyiségben kell szállítani a piacra. Minden tevékenység közvetlenül kapcsolódik a meghatározott értékesítési célhoz.

Dr. Bucs Lóránt reális elképzelésekkel áll elő ezeknek a szabványoknak a kialakításáról, mindezt a racionális döntéshozatal érdekében, a cégre nehezedő nyomás nélkül.

Végső eredmények: számszerűsítés, teljesítmény és mutatók

Az értékesítési célok elérése minden cég számára prioritás, tevékenységi területtől függetlenül. Ha egy-egy tervezésben sikeresen megvalósultak, fontos, hogy a termelékenység további fejlesztése is megvalósuljon. A vállalat sikerének meg kell jelennie a munkavállalók megbecsülésében is. Motivációjuk (verbális, szimbolikus pénzügyi) minden olyan vezető számára kiemelt fontosságú, aki hajlamos a szervezési képességek fejlesztésére. Ezért az alkalmazottak értékesítési szakértelmét folyamatosan a célokhoz, kapacitásokhoz és képességekhez, és mindenekelőtt a versenykörnyezethez kell racionálisan igazítani.

Ki tudja rendszerezni a teljesítményt az Ön cégében?

Dr. Bucs Lóránt az értékesítés menedzsment területén kínál tanácsadást a cégek teljesítményének növelése érdekében, sikeres csapatépítést ezen a területen.

Szakaszos munkafolyamat

1. Cégismeret

Dr. Bucs Lóránt, hogy a változásokkal együtt tudjon működni, multi dimenzionálisan elemzi a cég tanácsadói területére vonatkozó releváns szempontjait, mindezt annak érdekében, hogy maximalizálja a benne rejlő hozzájárulást.

2. Tervezés

Az akkreditált struktúrákkal együtt Dr. Bucs Lóránt új munkacélokat, megvalósítandó stratégiákat állít fel az ügyfél láthatóságának és értékesítésének növelésére.

3. Végrehajtás és értékelés

Egy vállalat vezetői struktúráinak tartósan kapcsolódniuk kell a vállalaton belüli változásokhoz. Feladatuk a személyzet dinamizálása és motiválása, progresszív változások generálása, amelyek nem befolyásolják negatívan a szervezeti légkört.

Dr. Bucs Lóránt prioritásai

A tanácsadás az egyik legsokoldalúbb tevékenységi terület a piaci dinamika, a versenyképesség és implicit módon a szervezeti kultúra idővel kialakuló berendezkedése miatt. Emiatt a Dr. Bucs Lóránt által javasolt változtatások vagy döntések széles skáláját fedik le, a pénzügyitől a marketingig.

Többszintű értékelés

Egy cégben az üzletnek ügyfél- és eredményorientáltnak kell lennie. Ez az elem azonban nem befolyásolhatja negatívan az emberi erőforrás specializációját. Ezért Dr. Bucs Lóránt folyamatosan értékeli mind a pénzügyi dinamikát, mind azt, hogy a munkacsoportok összetartásában a menedzsment elemek hogyan találhatók meg.

Beállítás

Dr. Bucs Lóránt tapasztalatával és szakértelmével kiigazításokat javasol a vezetőknek különböző területeken, mindezt a hatékonyság és a termelékenység javítása érdekében.

Eljárás

A konzultációt szakemberek végzik. Dr. Bucs Lóránt veszi át a szakfeladatokat, és időben kommunikálja a végrehajtható változásokat.

Eredmények

Az értékesítési menedzsment a teljesítményről szól. Minél jobbak az eredmények, annál szisztematikusabban vezetik a vállalatot a siker felé vezető úton.

Tanúsított szakértelem

Sok sikeres projekt

Személyre szabott tanácsadás

Alkalmazkodóképesség

Forduljon hozzánk bizalommal!

Változást cége számára a tanácsadói szolgáltatások jelenthetnek! Forduljon Dr. Bucs Lóránthoz a pénzügyi menedzsment, marketing és értékesítés el kapcsolatban!
Call Now Button