+40 744 216 080
lorant bucs logo-negru

Management financiar

Ce este managementul financiar pentru o companie?

Managementul este un domeniu multidimensional care acoperă o paletă largă de activități și sectoare. Printre acestea se numără și managementul financiar, o ramură care reprezintă organizarea resurselor financiare în vederea atingerii obiectivelor strategice agregate la nivelul companiei. La fel ca alte activități din acest spectru, managementul financiar implică o planificare riguroasă dar și conservarea unor resurse în vederea stabilirii rezilienței. De altfel, investirea în resursa umană și acoperirea tuturor cheltuielilor curente sunt activități esențiale în cadrul unei întreprinderi.

Managementul financiar implică o coordonare în baza unor previziuni și analize financiare bine întocmite de către specialiști. Cu un master în management financiar, Dr. Bucs Lóránt îți poate oferi consultanța necesară în această zonă de activitate pentru ca structurile de conducere să poată optimiza la maximum deciziile strategice.

Ai nevoie de consultanță în zona financiară și nu știi la cine să apelezi? Dr. Bucs Lóránt este specialistul de care compania ta are nevoie!

Lucrăm împreună pentru obiectivele tale

Datorită dezvoltării tehnologice departamentele de financiar din cadrul companiilor funcționează astăzi mai eficient și le este optimizată munca prin intermediul softurilor specializate în afaceri. Chiar și inteligența artificială are un cuvânt de spus în acest domeniu, totul pentru a putea asuma la nivel de companie cele mai bune decizii. Cu toate acestea, consultanța umană în domeniul managementului financiar vine să se orienteze în funcție de 3 mari piloni de activitate: coordonare și control respectiv, execuție financiară.

Pentru a putea realiza obiectivele strategice ale firmei, specialistul Dr. Bucs Lóránt cooperează îndeaproape cu sectorul de contabilitate pentru a putea realiza un inventar informațional relevant în acest sens. Cunoașterea în profunzime a detaliilor economice dar și capabilitatea de a previziona anumite dezvoltări oferă zonei de leadership informațiile cuprinzătoare asupra stării de fapt a companiei.

Orice deprindere de viață trebuie să gestioneze în mod eficient acțiunile la nivel micro și să investească în zone cu adevărat importante, care au potențial și impact. Dr. Bucs Lóránt, prin intermediul studiilor și experienței sale îndelungate pe piață, bine să ofere managerilor cele mai bune soluții în vederea optimizării resurselor financiare.

Ai nevoie de management financiar pentru a-ți orienta deciziile

Managementul financiar este un cumul de activități care implică atât cunoașterea cât și gestionarea eficientă a resurselor disponibile. Prin resurse nu înțelegem doar elementele de natură pecuniară, ci și diferite tipuri de active, capacități și capabilități de finanțare, calcularea profitabilității activităților realizate. Totul trebuie să se angreneze în jurul obiectivelor stabilite și mai ales, să maximizeze profitul.

Care este rolul consultantului financiar?

Consultantul financiar realizează o analiză integrată a managementului resurselor pentru a vedea o imagine completă a firmei din punct de vedere economic. Și au în vedere o serie de indicatori, de la cei care înregistrează performanța și până la raportul dintre active și pasive.

Etapizarea în managementul financiar

1. Analiză exhaustivă a situației financiare

Un consultant financiar nu trebuie să gestioneze doar informațiile privite din zona de economic, și să fie în permanență la curent cu noile reglementări din domeniu. Prin urmare, pentru a putea stabili un echilibru financiar al companiei în care este solicitat, acestea trebuie să realizeze propriile analize privind capacitatea de finanțare a clientului, rezistența acestuia la riscuri dar și implementarea unor planuri reziliente.

2. Concluzii ale analizei și strategie financiară

După stabilirea situației economice pe care o companie o prezintă, un consultant financiar are rolul de a veni cu propriile expertize din domeniu și implicit, planuri fiabile pentru o dezvoltare de lungă durată.

3. Implementare și gestiune

Implementarea strategiei vine la pachet cu gestionarea tuturor resurselor pe care compania le deține, de la cash-flow, investiții și capitaluri și până la active și riscuri asociate.

De ce să-l alegi pe Dr. Bucs Lóránt pentru zona de management financiar

Toate întreprinderile au nevoie de o consultanță de specialitate pe anumite domenii. În funcție de vulnerabilitățile și riscurile stabilite la nivel intern, acestea apelează de obicei la specialiști pentru a putea ieși din impas.

Studii

Studiile de specialitate sunt extrem de importante în fundamentarea tuturor cunoștințelor pe care un specialist le are și din acest motiv, Dr. Bucs Lóránt este un actor relevant în stabilirea potențialului de dezvoltare al unei companii.

Expertiză

Plecând de la studiile de specialitate (licență, master și doctorat) și ajungând la elementul de experiență (fost director de întreprindere), Dr. Bucs Lóránt este persoana potrivită pentru companiile care își doresc să se dezvolte sau pentru cele care doresc să depășească o criză.

Calitatea serviciilor

Dr. Bucs Lóránt oferă servicii integrate de management în domeniul financiar, la care se mai adaugă marketingul dar și gestiunea în zona industrială.

Eficiență

Concretizarea unor soluții rapide în timpul unei crize la nivel de companie poate salva entitatea.

Experiență acumulată în ani de activitate

Portofoliu de clienți mulțumiți

Expertiză

Mediu de lucru propice dezvoltării

Contactează-ne cu încredere!

Succesul unei companii depinde în aceeași măsură de un bun management în toate sectoarele de activitate. Cu ajutorul lui Dr. Bucs Lóránt puteți depăși elementele iminente de criză și să vă recalibrați capabilitățile!

Call Now Button